logo

Još jedna uspešna konferencija: #QasConcept2019!

04/10/2019 godine, kasno uveče, su se završile aktivnosti druge "Quality as Concept" konferencije o kulturi stalnog unapređenja i primeni alata koji dosprinose istoj.
Sudeći po popunjenim anketama, učesnici su vrlo zadovoljni konferencijom, a kako bi primere dobre prakse učinili dostupne svim zainteresovanim stranama, u sekciji 2019/Baza znanja su okačene prezentacije predstavljene na konferenciji.

Opširnije...

Intervju sa Karin Ros

Uoči ovogodišnje konferencije, kolege Aleksandar Drenovac (AD) i Nemanja Džordeski (ND) su imali zadovoljstvo da naprave kratak intervju sa ključnim govornikom, Karin Ros (KR), o kome pričaju o tome kako se danas postiže #stalnoUnapređenje u firmama i koje #prepreke se mogu naći na tom putu.

Opširnije...

Novi YouTube kanal

U susret „QasConcept2019“ pokrenuli smo YouTube kanal, na kojem ćemo vas podsetiti ko su bili prošlogodišnji govornici i najaviti ovogodišnje.

Kroz videe koje ćemo objavljivati na kanalu, moći ćete osetite delić atmosfere koja je vladala na prvoj „QasConcept“ konferenciji. Osam govornika iz različitih grana industrije, na primerima iz sopstvene prakse, ukazalo je na pozitivan efekat primene raznih alata/modela poslovanja na celokupan razvoj organizacije.

Opširnije...