logo

Hvala što ste učestvovali na prvoj konferenciji o modelima i alatima upravljanja! Vidimo se na „Quality as Concept 2019“!

Kao po pravilu početkom nove godine, sumiramo utiske iz prethodne i pravimo planove za ovu godinu.

 

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da posle jedne kraće vremenske distance konstatujemo da smo prethodne godine pokrenuli jedan veoma značajan događaj, kako za Srbiju tako i za region.

Konferencija Quality as Concept prvi put je održana prošle godine 05. oktobra i veliki broj zadovoljnih učesnika opravdao je sva naša očekivanja. Preko 100 učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Nemačke itd. svojim učešćem su potvrdili potrebu za održavanjem jednog skupa ovoga tipa. Konferencija „Quality as Concept 2018“ je koncipirana na iskustvima i primerima iz prakse o primeni alata za unapređenje poslovanja, gde je 8 govornika iz različitih industrijskih grana predstavilo svoja iskustva i izazove sa kojima su se sreli pri primeni modela kojima su težili da svoje poslovanje podignu na viši nivo (Lean, SixSigma, Agile, Kaizen itd).

Posle predavanja, vodila se diskusija i prisustni su mogli da postave pitanja vezana za prethodno predavanje, a međusobna interakcija svih učesnika u dugim pauzama (po sat vremena) doprinela je boljem povezivanju i razmeni iskustava i ideja.


Ovim putem želimo da se zahvalimo svim učesnicima „Quality as Concept 2018“ jer njihovo učešće je značajno doprinelo uspešnom startu ove konferencije i poguralo nas da već na njenom zatvaranju objavimo da će 04. oktobra 2019 biti datum održavanja sledeće konferencije.


U nastavku možete videti kako je to izgledalo 2018. i već sada rezervisati 04.10.2019. za #QasConcept.


Dobro došli!

 

 

Fotografije sa „Quality as Concept 2018“
Izveštaj sa portala „eKapija“
Prezentacije
Prijavi se za #QasConcept 2019