logo

Emmanuel Calvez

MTM kao alat za određivanje vremena a samim tim i uspeha

 

emmanuel calvez

MTM turkey

 

Koristiti #MTM i #Lean zajedno, duž lanca dodate vrednosti, znači da se na optimalan način koriste i sinhronizacija toka vrednosti i projektovane metode, kako bi se osigurao protok niskog nivoa otpada a održale efikasne metode rada!


MTM podržava i osigurava performanse održivog razvoja tokom celog lanca dodane vrednosti kompanije i odvija se u tri faze u okviru upravljanja produktivnošću poslovnog sistema, uz #razvojProizvoda, #razvojProcesa i #proizvodnju i #unapređenje.


MTM Turska, deo je IMD-a (Međunarodne MTM direkcije) osnovane 1957. godine od strane Međunarodne MTM zajednice. Među njegovim glavnim zaduženjima su: izvoditi osnovna i primenjena istraživanja u oblasti MTM-a i podržati sprovedene aktivnosti; podržati široku primenu MTM metode; sprovesti je na odgovarajući i primeren način u praksi, kako bi MTM obrazovanje bilo standardizovano i na istom nivou širom sveta za naše multinacionalne kupce.

  

  

 

 

O GOVORNIKU:

- Član odbora Međunarodne MTM Direkcije - IMD - MTM Međunarodni instruktor
- Osnivač i vlasnik MTM Total Productiviti Training Training i Consultants
- Osnivač i predsednik MTM Turska

Emmanuel Calvez je diplomirani student na Univerzitetu u Plimutu (Velika Britanija) sa diplomom BEng (Hons) iz oblasti Advanced Composite Engineering i Industrial Maintenance (FR). Iako je u početku radio kao industrijski inženjer u proizvodnji električne montaže, njegovo interesovanje za filozofiju i tehniku MTM-a usmerilo je njegovo angažovanje ka širokom spektru proizvodnih i uslužnih delatnosti. 

Sa preko 20 godina iskustva u industrijskom inženjerstvu, elektroprivredi, automatizaciji proizvodnih linija i digitalnim fabričkim infrastrukturama, deli svoje znanje u industrijama specijalizovanim za #produktivnost / #unapređenja, #ERP sisteme i za #poboljšanjeUslovaRada tokom 15 godina rada u multinacionalnim kompanijama.


Proteklih 6 godina svoje iskustvo stiče kao međunarodni MTM trener i konsultant i širi ga u nekoliko oblasti industrijskog inženjeringa: rane faze projektovanja proizvoda i procesa; redizajn mreža; planiranje i kontrola nabavke; planiranje uvođenja novih proizvoda; primenjena ergonomija; industrija 4.0 – i sve to u raznim sektorima kao što su vazduhoplovstvo, automobilska industrija, hemikalije, kućanski aparati, zdravlje, luksuzna roba i usluge.

 

Dođite da vidite kako industrija Turske koristi alate za unapređenje!