logo

Danijel Suhanji

danijel suhanji.jpg

CStandard

Tema:
Error Proofing System alat ePokaYoke


Kratak opis teme:
Predstavljanje Error proofing procedura unutar Cooper Standard Srbija d.o.o. Sremska Mitrovica i veze sa internim i eksternim zahtevima, organizacije Error proofing tima, upravljanje rizikom u procesu upravljanja Error proofing, najboljih praksi i realnih primera, kao i predstavljanje ePokaYoke sistema za upravljanje procesom Error proofing-a.


Biografija:
Danijel Suhanji je APQP specijalista unutar firme Cooper Standard Srbija d.o.o. Sremska Mitrovica. U kompaniji je skoro od samog njenog pokretanja 2013 godine u Srbiji. Neki od poslova koje obalja su: upravljanje APQP dokumentacijom, Izrada procedura odeljenja kvaliteta, kreiranje elektronskih zapisa / baza podataka unutar firme, upravljanje, etaloniranje i analiza mernih uređaja, Error proofing, Problem solving korišćenje multidisciplinarnih metoda, priprema i učestvovanje u IATF 16949 auditima u fabrici i izvršavanje internih audita.
Po struci je Specijalista Strukovni Inženjer Elektrotehnike i Računarstva – odsek Elektronika i telekomunikacije, a na poslovima vezanim za oblast kvaliteta radi od 2006 godine. Primenjujući stečena znanja tokom školovanja, kreirao je nekoliko softverskih alata vezano za upravljanje kvalitetom (Problem solving, Error proofing, Upravljanje mernom opremom, SPC...).